Facebook Toestaan Niet toestaan

BMR 2 delft onderspit in Bekerfinale

5 juni 2023 11:15

4 juni 2023 speelde BMR 2 de bekerfinale tegen SIOL 2 in het Noord-Brabanste Vianen.

Onder een stralende zon op het mooie complex van Vianen Vooruit werd BMR 2 ondersteund door een honderdtal aanwezige supporters...........

BMR 2 begon vol goede moed en ondersteunt door de harde kern supporters aan de wedstrijd.

Na enkele minuten keken we echter al tegen een 2-0 achterstand aan, mede door de vliegensvlugge linksbuiten van SIOL 2.

Het verloop van de verdere eerste helft was met name een aantal keiharde overtredingen van SIOL die niet werden bestraft, maar wel ervoor zorgden dat Paul en Patrick uit de wedstrijd getrapt werden en niet verder konden.

Ondanks dat SIOL 2 het betere van het spel had, en met name de scheidsrechter niet bij machte was om deze wedstrijd in goede banen te leiden, maakte BMR 2 nog voor rust de aansluitingstreffer.

In de 2e helft was na een domme gele/rode kaart van BMR zijde het verzet snel gebroken. Ook hierbij speelde de scheidsrechter wederom een dubieuze rol, echter ook door het sterkere spel, wederom door de linksbuiten van SIOL werd BMR uiteindelijk op een 6-1 znederlaag getrakteerd.

De berusting onder deze nederlaag was snel aanwezig en ondanks deze tegenvallende uitslag was het voor zowel spelers, maar ook voor de in grote aantallen aanwezige supporters een gezellige, leuke dag en zijn we als team niet lang in de teleurstelling blijven hangen maar trots op hetgeen we dit seizoen gepresteerd hebben.

Na een succesvol seizoen met het kampioenschap en de behaalde bekerfinale werd hier op de kermis in Mheer nog even op geproost!

Wellicht zijn we volgend seizoen wederom in staat om voor een herhaling van een bekerfinale te zorgen.

Onderstaand enkel sfeerbeelden, meer foto's van de wedstrijd staan op de website van SIOL via deze link.