Algemeen - www.bmr.nl

Algemeen

Algemeen

BMR
De voetbalverenging R.K.S.V. BMR is opgericht op 1 juli 2009. R.K.S.V. BMR komt voort uit een fusie tussen de voetbalverenigingen Banholtia, Mheerder Boys en Reijmerstokse Boys.
In de eerste jaren werd er afwisselend gevoetbald in zowel Banholt, Mheer als Reijmerstok. Vanaf het seizoen 2016/2017 werkt BMR haar wedstrijden enkel af op de volledig nieuwe accomodatie in Mheer.
Sinds 2021 is BMR tevens een samenwerking aangegaan met SP Slenaken'63.
BMR heeft anno 2023 ongeveer 300 leden.

Ons eerste team speelt in het seizoen 2023/2024 in de vierde klasse na 8 achtereenvolgende jaren in de 3e klasse te hebben geacteerd.. In de KNVB competitie speelt BMR met vier seniorenteams. Daarnaast heeft BMR een veteranenteam en een 35+ team.


SJO BMR/SNC'14
De jeugdafdelingen van BMR en SNC’14 hebben sinds 2014 hun samenwerking meer en meer geïntensiveerd. Bij aanvang van het seizoen 2017/2018 heeft dit geresulteerd in een SJO, Samenwerkende Jeugd Organisatie.

Deze samenwerking is in onze visie belangrijk voor het behoud van voetbal in de regio Banholt, Mheer, Reijmerstok, Slenaken, Noorbeek en de Belgisch grensregio.

Hoe omvangrijker de aantallen, hoe groter het jeugdkader, hoe groter de teams, en wellicht hoe beter de prestaties.

Ondanks onze intensieve samenwerking komt SJO BMR/SNC’14 er in uitzonderlijke situaties niet onderuit om een samenwerking te zoeken met omringende clubs. Reden hiervoor kan zijn dat er op één of meerdere jaargangen teveel of te weinig spelers voorhanden zijn om een fatsoenlijk team op de been te brengen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!